tiistai 19. heinäkuuta 2016

Karsinnat, leiri ja muuta

Carma Ojangossa || Kuva: Liina Pöyry

Heinäkuun alussa kisattiin karsinnat Turussa. Carma teki töitä hienosti, mutta itse kämmäsin molemmilla lauantain radoilla eikä jatkoon ollut asiaa. Carmaa on haasteellista ohjata ja pienet virheet kostautuvat helposti. Katse laski jälleen hetkeksi ja samalla Carma tuli hypyn ohi. Minun tyyppivirhe, millonkohan sen muistaa? 

Lauantain hyppyradasta ja Carmasta jäi hyvä mieli. Me päästiin jälleen osallistumaan näihin kisoihin, mikä ei viime syksynä enää tuntunut kovin varmalta. Oltiin katsomossa sunnuntaina ja kavereiden kannustaminen oli raastavaa. Huudettiin äänet käheäksi ja niin monta upeaa kaveria on tänäkin vuonna joukkueessa. Toivon todella, että saamme osallistua jälleen ensi vuonna.  Hienot kisat, joissa saa vetää huikealla fiiliksellä. Ja toivottavasti ensi vuonna on virheistäkin opittu!

Lauantaina karsinnoissa:


Carma on karsintojen jälkeen treenannut muutamat pienet treenit ja lauantaina osallistuimme maajoukkueleirille EO:n johdosta. Carman kanssa on muistuteltu leijeröintejä sekä keppikulmia, ja ne ovat sujuneet ongelmitta. Yhteiseen tekemiseen voi luottaa täysin, mutta näissä on haastetta ensi kaudelle. Pitää yrittää keksiä keinot, miten saataisiin homma toimimaan samalla tavalla kisatilanteessa ja niitä olisi varmana päästävä treenaamaan kisatilanteissa useasti, koska siellä ne eivät onnistu vielä läheskään treenien tapaan.

Kuva: Liina Pöyry

Iva on täyttänyt 16 viikkoa. Painoa oli silloin puntarissa 2,8 kg ja korkeutta silmämääräisesti ehkä 26,5 cm. Evitaa se on vielä hieman pienempi ja tasan 16 viikon iässä se oppi hyppäämään sohvalle. Kohokohtana ollaan vierailtu tivolissa ja Summerfestissä, jossa on paljon koviä ääniä, isoja laitteita ja ihmisiä. Siellä leikkiminen ja puuhastelu yhdessä on ollut kivaa.

Mitä uutta?
76. Tutkimusmatka lehmien ja aasin luokse
77. Ensimmäinen hotelliyöpyminen
78. Telttmajoitusta
79. MM-karsinnat
80. Summerfest
81. Tivoli
82. Mustikkametsä
83. Turun keskusta
84. Piknik puistossa
85. Ravintolan terassi
86. Ojanko

Uusia alustoja 
87. Peili
88. Kahiseva telttakangas

Uusia ääniä
89. Heiluva pressu

Iva 16 viikkoa: 


Kuva: Liina Pöyry

Kuva: Liina Pöyry

Kuva: Liina Pöyry

Kuva: Liina Pöyry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti