keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Muutosten vuosi

Vuosi vaihtui, tervetuloa vuosi 2017. On kuitenkin aika tehdä vielä pieni pintaraapaisu edelliseen vuoteen. Meille tapahtui hyvin paljon isoja asioita, ja monet asiat menivät uusiksi. Mitä meille tapahtui?

- Alkuvuosi 2016 meni kokonaan kahden harjoittelun sekä gradun parissa. Carma palasi alkuvuodesta takaisin treenitauolta, ja vahvistimme juoksu-A:ta. Reissasimme keväällä paljon, ja auto poikkesi Joensuusta hyvin usein Mikkeliin, Kuopioon, Turkuun ja pääkaupunkiseudulle. Siellä treenattiin ja kisattiin, kävimme osteopaatilla sekä näimme ystäviä.

- Huhtikuussa gradu ja harjoittelu oli vielä vaiheessa, mutta saimme ihanan ja uuden kodin Mikkelistä, joten muutimme sinne. Muutto tehtiin alusta loppuun alle 24 tunnissa, sillä oli kerättävä Turkuun treenaamaan. Huonekalut löysivät paikkansa ja tavarat kerkesivät nätisti kaappiin. Kiitos ihanat kaverit, tämä ei olisi mitenkään onnistunut ilman teitä. Erityisesti kiitos Anniinalle, joka majoitti meidät loppukevään Joensuussa monta päivää viikossa.

- Toukokuussa meille saapui uusi perheenjäsen, joka sai nimekseen Iva. Mustavalkoinen, kaunis, pieni, pippurinen. Olen kiitollinen, että Outi halusi antaa juuri minulle pennun. Välillä väsyneinä hetkinä Ivan kekseliäisyys turhautti, mutta Iva on ihanan aktiivinen kaveri, joka oppii hyvin nopeasti uudet temput. Onnellinen ja iloinen.


- Toukokuussa valmistuin neljän vuoden urakan jälkeen kasvatustieteiden maisteriksi. Tarkemmin luokanopettajaksi. Ja täytin 23 vuotta.

- Kesä kului kesätöissä. Kisattiin arvokisat, Carma teki SM-kisoissa kaatosateessa nollan ja starttasimme finaaliin loppupäästä. Karsinnat eivät menneet ihan putkeen.

- Heinäkuussa Carma matkusti Brysselin kautta Ranskaan, ja pääsimme edustamaan ensimmäisen kerran Suomea. EO-finaalissa onnistuimme, teimme nollan ja sijoituimme sijalle 10.


- Elokuussa aloitin työt luokanopettajana ja sama homma jatkuu edelleen. Saan opettaa kolmea eri luokka-astetta ja oppia työssä. 

- Syksystä lähtien Carmalla on ollut treenipaikka Kuopiossa, jonne reissaamme Mikkelistä.

 

- Koko vuoden aikana kisasimme Carman kanssa vähemmän kuin aikaisemmin ja keskityimme treenaamiseen. Vuoden aikana teimme 21 nollatulosta, joista 17 oli voittoja, 3 sijalla kaksi ja 1 sijalla kolme.

- Carma oli onneksi koko vuoden terve. Evita oli terve myös todella pitkän jakson ja melkein koko vuoden. Evitalle todettiin loppuvuodesta alkava spondyloosi ja lopetimme agilityn. Evita starttasi syksyllä yhden startin, muutama kuukausi ennen diagnoosia, ja päätti uransa puhtaaseen rataan.


     

- Reina on ollut terve ja elää teräsmummona vanhemmillani.


- Aloitimme koirien kanssa uusina harrastuksina dobon sekä uinnin. Kropan hallitseminen on parantunut isoilla harppauksilla.

- Sain ensimmäisen palkallisen loman jouluna. Tehtiin ja mentiin, tuli reissattua myös Vilnaan.

Kiitos kaikki kaverit. Vuosi on ollut iso, ja on tuntunut, ettei meinaa aina perässä pysyä. Vuosi on kuitenkin ollut hieno.  En aseta tavoitteita tulevalle vuodelle vaan toivon, että säilymme terveinä sekä saamme kaikki tehdä niitä asioita, mistä nautimme. Näillä aikatauluilla ja suunnitelmilla ei olisi selvitty ilman Rikun, muun perheen ja ystävien panosta. Toivon, että tulevana vuonna osaan arvostaa heitä jokaisena päivänä, ja he ovat minun kanssa vielä jatkossa. :) Ehkä yksi tavoite voisi olla, että yritän rauhoittua välillä, jos se tuntuu tarpeelliselta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti