torstai 26. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäiset kisatEdellinen viikonloppu vierähti ihanien ystävien Annin, Rallin ja Pron luona Siilinjärvellä. Carma pääsi treenaamaan perjantaina, Iva tekemään pieniä juttuja lauantaina, sekä Carma kisasi sunnuntaina. Nukuttiin molempina päivinä pitkään, urheiltiin sopivissa määrin ja syötiin hyvin. Luksusta. 

Carma kisasi vuoden ensimmäiset kisat samalla reissulla. Edustusseura vaihtui nyt virallisesti Joensuusta Mikkeliin ja tämän seuran nimissä viiletämme jatkossa. :) Kisojen radat olivat Nybergin käsialaa. Vauhdikkaita ratoja, joista Carma taituroi tuplat ja yhden esteen ohituksen hyppyradalta. Tämän vuoksi hypäriltä tuli hylky. 


Mitään akuutteja treeniaiheita ei näistä kisoista treenilistalle kertynyt. Päivän ensimmäisellä agilityradalla en osannut päättää ohjaanko puomin jälkeen saksalaisella vai niistolla. Päädyin saksalaiseen ja Carma oli hyvin täpärästi tulossa estelinjan ohi ja ottamassa tästä kiellon. Hyppyradalla lähetin putkeen ja juoksin pituudelle persjätön, jonka seurauksena Carma tuli hypyn ohi. Putki oli ihan vähän käännetty pois hypyn linjalta, en kerennyt heti Carman ollessa putken suulla kääntämään katsettani koiraan ja Carma tuli suorasta linjasta ohi. Meidän tyyppimoka. Tässä kaksi asiaa, jotka pääsivät treenivihkoon päivän jälkeen. 

Carman treenivideo Kuopiosta Sannan treeneistä, toinen kerta tammikuun aikana:


Radat ovat meille kerta toisensa jälkeen ihan nappiosumia. Sopivasti sellaisia asioita, mitä ei itse ehkä edes tajuaisi laittaa omiin treeneihin. Treeneissä joutuu ajattelemaan ja ollaan saatu moniin asioihin uutta puhtia ja treenata asioita varmemmiksi. Vinohypyt ovat nyt hetken toimineet kivasti, mutta niitä täytyy tehdä enemmän, koska itselläni ei ole niihin täysi luotto. Koen, että jos olen yhtään myöhässä tai ohjaan väärin, Carma tulee helposti esteen ohi kokonaan. Jyrkät vinohypyt ovat kuitenkin ottaneet ison askeleen ainakin treeneissä eteenpäin. Putki-puomi erotteluissa tulee vieraassa paikassa helposti ensimmäisellä toistolla huti, vaikka kotona ne toimivat hyvin.

Iva täytti maanantaina 10 kuukautta. Agilityn osalta Iva on tehnyt hyvin pieniä harjoituksia ja treenannut 1-2 estettä. Painopiste tulee olemaan irtoamisessa yksittäisille esteille ja omassa etenemisessä. Annin kullanarvoisilla vinkeillä jatketaan. Myös perheen pienimmät, Evi ja Iva, ovat aloittaneet vuoden uinnit. 

Tästä jatkuu. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti