torstai 29. elokuuta 2013

Vihdoin treenaamassa

Ja kyllä tuntui parin viikon jälkeen hyvältä! Kerrankin oli aikaa rakentaa treeni rauhassa, miettiä virheitä ja lenkkeillä pitkään kauniissa säässä. Ja mikä parasta, Evi ja Reinakin pääsivät vähän treenaamaan pitkästä aikaa. Ja Riku vielä ohjasi. Tytöt vetivät Rikun kanssa niin hyvin ja ihan todella lujaa. Mä olin niin ylpeä niistä. :) Tästä on ehkä joskus luvassa videomateriaaliakin.

Treenin rakenne vaikuttaa yksinkertaiselle, mutta tahdoin päästä treenaamaan kunnolla puomin alastuloa. Härkin ja otin ensimmäisen kerran käyttöön hämäyskäskyt. Carman vapautuskäsky on "tule" niin käytin satunnaisesti käskyjä "saa" ja "missä" hämäämään työskentelyä. Tahdon, että Carma oppii myös kuuntelemaan käskytystä, eikä lähde vain sinkoilemaan liikkeen mukana. Tämä toimi ekaksi kerraksi ihan kivasti, kerran pääsin huomauttamaan kun lähti liian aikaisin pois. :) Yllätyin, miten hyvin Carma kuunteli eikä hämääntynyt hämykäskyistä. Palkkailin myös muutaman kerran ihan vain sivuetäisyydestä, koska Carmalle on todella vaikeaa, kun oma liike loppuu kuin "seinään". Nämä pääsevät nyt taas kiilaamaan treenilistan kärkeen. Näitä pitäisi muistutella vaan niin paljon useammin kuin mitä ollaan tehty.

Kepeillä treenattiin avokulmaa. Kerrattiin keppien aloitusta aluksi ilman muita esteitä ja lopuksi otettiin puomin ja hypyn kautta. Ollaan työstetty keppejä ihan todella paljon ja taas sai todeta, että niitä täytyy työstää vielä paljon lisää. Imu niille saisi olla paljon vahvempi ja aloitukset varmempia, mutta tämä ei tule kuin toistojen kautta. :) Pitää treenata noita ihan muutamalla kepillä, ihan turhaa jokaisella kerralla jankkaa täyttä pujottelua.

Treenivideo:Kuvat jälleen kerran: Liina Pöyry. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti