lauantai 30. marraskuuta 2013

Vuorossa huoltopäivä

Eilen aamusta Carma pääsi taas fysioterapeutti Silja Jokisen käsittelyyn. Osteopaatin käsittelystä oli kulunut viisi viikkoa ja jännittyneenä sai odottaa, että näkyikö vielä hoidon tuloksia.

Carma oli paljon paremmassa kunnossa kuin aikasemmin. Jo yksi osteopaatin käsittely sai kyllä ihmeitä aikaan ja ollaan todella kiitollisia, että meille tarjottiin mahdollisuus päästä Joensuussa Jerryn hoitoihin mukaan. Ehdottomasti jatketaan tällä tiellä. :) Jumeja tietenkin oli, mutta paljon vähemmän kuin aikasemmin. Huomioitavat kohdat olivat rintarangan kireys oikealta puolelta, kiinnityskohta t.10. Sekä vasemman takajalan reiden takaosa, sisäosan kiinnityskohta.  Carman takaosa on ollut todella hyvässä kunnossa ja kireydet ovat keskittyneet yleensä rintarankaan sekä etuosaan. Silja sanoi, että takajalka on hieman jumissa, joka on voinut ottaa tärähdystä esimerkiksi leikkiessä tai juoksulenkeillä.

Hoidosta jäi helpottunut fiilis. :) Carman kanssa on nyt kuukauden verran treenattu säännöllisesti ja suhteellisen paljon, joten oli hienoa kuulla, että kaikki on hyvin. Kohta me jäädään kuukauden talvitauolle treeneistä ja katsotaan sen jälkeen mikä on tilanne. :)

 
 

Entä mikä on Evitan vointi nyt?
Evitalle vaihdettiin tällä viikolla lääkkeet ja tilanne on nyt paljon parempi. Viimeisempien päivien ajan Evitan uloste on ollut melko normaalia, huomattavasti kiinteämpää nyt kun lääkkeet vaihdettiin. Evita on myös päässyt palaamaan normaaliin ruokarytmiin ja on kuulema taas todella pirteä ja iloinen oma itsensä. :) Ihanaa nähdä pieni Evi ensi viikolla, meillä on niin älyttömän kova ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti