sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Muutamat omatoimitreenit

Kahdet lyhyet omatoimitreenit ollaan ehditty tekemään tauon jälkeen. Treenit ovat koostuneet pienistä palasista, ihan muutaman esteen pätkistä. Tällä hetkellä on hirveen kiva fiilis tehdä, mutta pakkanen pääsee vähän sotkemaan treenaamista kylmissä halleissa. Ei sillä, niin paljon mielummin otan nämä pakkaset ja kauniin ulkoilman kuin märän, loskan ja pimeän. :)

Ensimmäisissä omatoimitreeneissä oli teemana loppusuora ja "eteen"-käskyn vahvistaminen, toisissa treeneissä keppien avokulmat ja putkiansat Mikkelissä. Treenattiin Mikkelin hallissa pitkästä aikaa ja tuntui, että Carma varoi nurmea aika paljon. Palkkauksissa Carma suti sekä liukasteli ja muutenkaan liike ei tuntunut yhtä vapautuneelta.

 Aloitus avokulmassa on meille haastava ja tarjoaa kyllä kovan pähkinän purtavaksi. Etenkin kun ohjaus tapahtuu putken kautta, on Carman hallittavuus  kyseisen esteen jälkeen suhteellisen vaikeaa. Putkista tullaan ulos pää höyryten, innosta sekaisin. Kyseinen avokulmatreeni näytti aluksi paperilla helpolta, mutta putki osoitti suoraan 3-4 keppiväliin ja putken jälkeen Carman piti itse osata suoristaa sekä hakea oikea väli.


Ensimmäiset omatoimitreenit tauon jälkeen. Loppusuora ja "eteen"-käskyn vahvistus:



Keppien avokulma ohjaajan ohjatessa sisäpuolelta sekä putkihämy:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti