sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Talvitauolta treenaamaan

Jes, vihdoinkin! Tauolla ehdittiin lusia 1kk 2pv ja treenaamaan rupesi olemaan jo vähän ikävä. :)

Talvikausi aloitettiin perjantaina kevyillä treeneillä, kun treenattiin leijeröintiä ja "loppusuoraa". Putkeen irtoamiset sujui todella hyvin, mutta hyppysuoralla Carma kyseli aluksi aika paljon. Loppua kohden toistot paranivat hirmuisesti, mutta "eteen"-käskyä meidän on vahvistettava vielä paljon. Videopätkät löytyvät, mutta niiden vähäisyyden takia lisään ne muiden omatoimitreenien yhteyteen.

Lauantaina treenattiin Vähäniityn Sarin opeissa. Rata oli meille haastava; todella juostava sekä radalla vaadittiin paljon persjättöjä, jotka ovat hyvin kaukana omasta mukavuusalueestani. Ensimmäisellä kierroksella hiottiin 31 esteen rata pätkissä läpi, toisella kierroksella tehtiin kolmessa osassa pätkät läpi. Ensimmäisen kierroksen haasteiksi muodostui meille erityisesti vastakääntö esteelle 17 ja oma rytmitys esteille 10-12. Myös rytmitys putkeen (nro 29) oli minulle itselleni todella vaikea. Toisella kierroksella kaikki toistot olivat puhtaita ja hyviä. Carma oli niin super hieno. :)

Sarin rata:


Video Sarin treeneistä:


Tiistaina 7.1 Carmalla oli myös hoitopäivä, kun fysioterapeutti Silja Jokinen tuli tsekkaamaan paikat läpi tauon jälkeen. Rintarangasta löytyi kireyttä sekä oikeasta reidessä, mutta muuten kaikki olivat hyvällä mallillaan.

Ja vielä Evitan kuulumiset. Lääkemäärää on pienennetty nyt minimiin ja Evin vointi on loistava. :) Uloste tulee kiinteänä ja Evi on ihana pirteä oma itsensä.


Pienet hikitassut :)

Ensimmäinen koulutuskerta joululoman jälkeen: 


1 kommentti:

  1. Vautsi mitä menoa tuolla koulutuksessa!! Tääkin tahtoo treenailemaan ulkopuolisten oppiin :-(

    VastaaPoista