perjantai 31. tammikuuta 2014

Pois mukavuusalueelta

Tänään treenattiin Mikkelissä. Tämän vuoden yhtenä tavoitteena on ehdottomasti löytää reitti pois mukavuusalueelta ja oppia käyttämään "inhokkiohjauksia". Tarkoitus on hioa kyseisiä ohjauksia kuntoon treeneissä ja siirtää ne sitten kisoihin - tietenkin tilanteen mukaan katsoen, aina silloin kun se on järkevää. Mutta ainakin yleensä (meidän tapauksessa) esimerkiksi persjätöt ovat valsseja nopeampia vaihtoehtoja.  Myös yksi ehdoton iso huutomerkki tulee tavoitelistalla kohtaan: "Liikkeen siedättäminen". Carmalle tulee aivan käsittämätön kiire mun perään, jos pääsen ohjauksissa yhtään edelle. Koiran rytmi muuttuu tällöin hätäiseksi ja yhtenä seurauksena rimat tulevat useasti alas. Tätähän on työstetty syksystä asti, mutta tätä jatketaan edelleen. :)

Tämän päivän listalla olivat: ihmisnuoli, persjätöt, hypylle lähetys, nopea liikkeellelähtö sekä kertauksena kontakti-putki erottelut.

Treeni pidettiin lyhyenä ja napakkana. Yhteensä koko reissuun tuhlautui aikaa reilu tunti, joten kun tähän laskee lämmittelyt + jäähdyttelyt ja "radan" rakentamisen, niin aikaa treeniin ei voinut kulua kauhean pitkään. Ja me siishän aina hölkätään hallille eikä käytetä autoa.

Treeni oli jotakuin tällainen:

Este nro 2: Ihmisnuoli ja heti perään persjättö: Onnistui hyvin, suhteellisen vähän työstetty. Carma lukee hyvin, mutta omaa ajoitusta parannettava -> aikaisemmin alta pois. Hallin pohjan tuntui taas Carmalle kovin liukkaalle, videolta näkee miten Carma sutii alastulolla.

Este nro: 3: Lähetys hypylle kaukaa. Treeneissä tuntui, että tein näin, mutta video osoitti jotain aivan muuta.  Jään hieman ihmettelemään ja ajaudun liian lähelle hyppyä. Liikkeellelähtö parantunut, mutta vielä rohkeammin liikkeelle. Alussa palkkailtiin lähetykseen lelulla.

Esteet 4-5: Persjättö onnistui hyvin näiden esteiden väliin ja tuntui varmalta. Hieman Carma hyppäsi 4. esteen vinoon linjaan, jolloin linja putkeen vinoutui.

Putki-kontakti erottelut onnistuivat hyvin. Tuntui, että Carmalla kesti mustassa putkessa ikuisuus ja lopuksi palkattiin pelkästä putkesta.

Video, kaikki toistot;



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti