maanantai 4. elokuuta 2014

Äärirajoilla

Pitkän mietinnän tuloksena me aloitettiin karsintojen jälkeisen tauon jälkeen keinuprojekti. Carmalla on aina ollut jokaisella kontaktilla vahvat 2 on 2offit ja olemme olleet niihin tyytyväisiä. Keinulla rupesi ilmenemään kuitenkin pieniä ongelmia, kun keinu laskeuduttuaan löi koiraa takaisin takatassuille. Carma tuli oikeaan asentoon, mutta ei kuitenkaan jaksanut pitää sitä kunnolla eikä keinu tuntunut enää kovin turvalliselta.

Carman kropan säästämiseksi vaihdoimme keinulle 4o-asennon. Aluksi hieman jännitti mitä tulee tapahtumaan, koska 2o2o on niin vahva ja peilautuuko uusi asento lopulta muihin kontakteihin. Muutamia keinuja on helppo ottaa muiden treenien yhteydessä ja Carma on sisäistänyt kuitenkin halutun kriteerin todella hyvin. Tällä hetkellä keinu näyttää tälle:


Tällä hetkellä olemme hyvin tyytyväisiä tämänhetkiseen tulokseen eikä uusi kriteeri ole sekoittunut puomin tai A:n kanssa. :) Vahvistamista sekä varmuutta toki tarvitaan ja aika näyttää miten keinu toimii lopulta kovassa vireessä kisatilanteessa. Ja iso kiitos erityisesti Annille, joka on auttanut meitä keinuprojektin parissa ja Rallille, joka on toiminut hyvänä vertailukohteena. :)

Ja vihdoin yksi työstetty video muutamista julkaisemattomista treeneistä:


Teemana karsintojen jälkeen ovat olleet myös keppikulmat, keppien takaaleikkaus sekä tiukat persjätöt. Niin vaikea este treenata, koska ovat koiralle niin äärettömän raska eikä niitä viitsi useasti peräkkäisillä treenikerroilla treenata.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti