torstai 21. elokuuta 2014

Viimeisen kerran

Syksy on täällä. Se on pakko myöntää viimeistään nyt, kun reissutkin rupeavat lähenemään nollaa.

Nyt on kesän viimeiset treenit treenattu Kuopiossa:


Kesä oli hieno ja reissut sen arvoisia. :) Saimme Kuopiossa paljon irti. Jokaisesta treenistä löytyi meille melkein ylitsepääsemättömän vaikea kohta, asia, jota kannattaa työstää myös tulevaisuudessa. Kertaakaan ei harmittanut, että näistä päivistä tuli käsittämättömän pitkiä ja yöunet seuraavalle päivälle jäivät turhan vähiin. Ehkä onnistuneimpia treenejä pitkään aikaan ja juuri siksi, koska vaikeita asioita löytyi niin paljon ja välillä halusi hakata päätä seinään.

Treeneissä tuntui, että  haastaa itsensä, pistää itsensä likoon. Se oli kaikista parasta. Tämän vuoden tärkein tavoite on oppia luottamaan koiraan ja liikkumaan, keretä ohjauskuvioihin, vaikka se tuntuisi mahdottomalle. Olen oppinut rakastamaan mm. persjättöjä, tavoitetta on siis kurottu umpeen. Toivottavasti sen aika on joku päivä myös kisoissa, ohjata jokainen kisarata samalaisella raivolla. Sanna sanoisi tähän "Ohjaa sitten."

Ja hei, bingo!. Kuulin sanat, tällä kertaa Sannan suusta, jotka hymyilyttivät. "Sinun pitäisi välillä vihdoin palkata Carmaa kädestä, kun tarve niin vaatii". Kohta vuosi takana irtoamistreenejä, apuohjaajalta tulevaa lentävää palkkaa. Carma todella poimii eteen tulevia vääriä esteitä, irtoaa. Vuosi sitten olisin nauranut, jos minulle olisi näin väitetty.

Meillä on ollut hieno kesä. Aina aivan ihanat ystävät mukana reissuissa ja ihana Carma. Olen niin käsittämättömän kiitollinen jokaisesta hetkestä sen kanssa. Kouluttajassakaan ei pahemmin vikaa ollut. Sanna lupasi keväällä olla joka sentin arvoinen. Ja kyllä sitä oli.

Sanon, olo on haikea. Muuten valehtelisin. Mutta onneksi on asioita, joita odottaa! :)

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, että kyllä näin ruudunkin takaa välittyy treenin tehokkuus. Mikä paikka/yritys? Ja toi teidän meno on taas ihan huikeeta! :) Meillä on vähän sama tilanne ohjauksien kanssa - pitäisi vaan saada siirrettyä kaikki se rohkeus ja luottamus koiraan treeneistä kisaradoille, jotta pääsisi rikkomaan rajojaan sielläkin.

    VastaaPoista
  2. Ihana, kiitos paljon Emma!! :) Eli Kataisen Sannalla käytiin Pro Perolla. :)

    VastaaPoista