tiistai 12. elokuuta 2014

Jerryn käsittelyssä

Eilen ajeltiin jälleen Helsinkiin osteopaatin käsittelyyn. :)

Päivälle alkaa tulemaan pituutta, kun heti töistä päästyään klo 16.00 lähtee ajamaan Helsinkiin. Ei kuitenkaan kaduta ajella, kun hoito tulee tarpeeseen ja todella auttaa koiraa. :)  Kahdella edellisellä Jerryn hoitokerralla Carmasta ei ole löytynyt sen suurempaa, mutta nyt kesän putkiliukastelut ja kaatumiset näkyivät. En yllättynyt, vaikka kesän hierontakäynneillä ei ole löytynyt pikkujumeja isompaa.

Jo hoidon aikana näki selvän eron edellisiin kertoihin nähden, mutta Jerry sai Carman kuitenkin hyvin auki. :) Jerry on kyllä ihan huikean hyvä, ensimmäinen, joka saa Carman reagoimaan hoidoissa tuolla tavalla. Rintarangan vasemman puolen alueella oli edelliseen kertaan verrattuna enemmän kireyttä sekä oikean takajalan reisilihas oli tiukka. Tuollaisen tiukkuuden voi saada kuulemma aikaan jo yhdellä liukastumisella esim. pihalla leikkiessä ja Carma on kuluneen kesän aikana vetänyt kohtuuttoman monta kertaa putkissa nurin. Jäähdyttelylenkeillä on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus kuulla  "sehän liukastui vain kerran" ja välillä on miettinyt, että onko itse vain vähän liian hysteerinen. Se yksikin kerta voi jättää jo isot jäljet.

Iso kiitos taas Jerrylle kaikesta sekä Jassulle ja Deanille matkaseurasta. :) Onneksi taas lähdettiin, tuli tarpeeseen. Iloinen pieni Carma katsoi aamulla vähän hölmistyneenä, kun lenkkireitissä oli pieni muutos tavallisen ravilenkin sijaan. Huomenna ilme on ehkä vielä epäuskoisempi. :D

Loppuvuoden hoitokerrat ovat myös selvillä. Tarkoituksena on käydä Jerryllä vielä syksyllä ja joulukussa, kun aloitamme muutaman kuukauden talvitauon. Muuten hoidon tukena Carma pääsee taas Joensuussa Siljan fysioterapiakäsittelyihin. :)

Kuvia mökkireissulta:

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti