sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tiedä se tunne.

Terassikamat on laitettu  uuden kodin parvekkeelle, ensimmäiset aamupalat syöty auringon alla ja ollaan päästy kunnolla taas nauttimaan juoksulenkeistä ja pitkistä metsälenkeistä monta kertaa päivässä. Vielä ensi viikko on "lomaa", joten otetaan siitä koko ilo irti. :)

Carma treenasi arkena muutamia pieniä juttuja. Kaksi toistoa vaikeaa putki-puomi erottelua, joka onnistui nyt ensimmäisen kerran kunnolla. Tehtiin myös kaksi toistoa keppejä, yksi keinu ja muutama A. Treenit alla:
Tänään päästiin myös testaamaan ensimmäistä kertaa JAU:n uusi halli Sipoossa. Hallin pohja sopi Carman tassuille loistavasti ja kuuman auringon alla hallissa oli mukavan viileä kisata. Radoilla oli uudet tuomarituttavuudet Slovakiasta ja meille kovin haastavilta radoilta kaksi hienoa hylkyä ja yksi nollavoitto. Takaakierroista, Carman keppityöskentelystä sekä kontakteista jäi erityisen hyvä mieli. Avokulman tiukat persjätöt tulosuuntaan päin vaativat ohjaajalle pientä muistuttelua, jotta jalat liikkuvat varmasti kunnolla. :) 

Tässä radat 2/3: 


Ensi viikolla on tiedossa yhdet treenit, koirien uinnit ja fyssari. Tuntuu hyvältä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti