tiistai 3. toukokuuta 2016

Monenlaista juhlaa ja arkea

Huhtikuussa vietettiin tuplasynttäreitä, kun Evita täytti 9 vuotta ja Carma 5 vuotta.  Myös Carma eksyi Joensuussa synttärikuvien alle:


Kuva: Anniina Korjus

Kuva: Anniina Korjus

Perjantaina nostettiin malja maailman kamalimmalle keväälle ikinä. Kaikkien muiden asioiden lisäksi pitkä uurastus tuli vihdoin päätökseen ja sain graduni palautukseen. Lisäksi viimeiset opetustunnit ovat nyt opetettu. 

Harrastusrintamalle kuuluu myös. Carma on päässyt kisaamaan kaksi agilityrataa, joista hyl ja nollavoitto. Arto Laitisen radat olivat mukavat ja meille hyvin haastavat, joista Carma suoritti kaiken muun lisäksi yhden ylimääräisen hypyn. Piti kääntyä, mutta Carma suihkaisi tukka putkella suoraan eteenpäin. Kerran ollaan käyty myös Kuopiossa treenaamassa ja ei ollut kyllä turha reissu tälläkään kertaa. Nippu kotiläksyjä ja paljon ajatuksia kotiin. Toivottavasti oikeaan suuntaan mennään, vaikka ei aina osuta ihan kirjaimellisesti oikeille esteille. 

Evita on palaillut arkeen hiljalleen ja nyt ollaan päästy nauttimaan vähän vapaista metsälenkeistäkin. Anni, Pro ja Ralli olivat meillä kylässä, jolloin Evi pääsi myös ensimmäisen kerran vähän tokoilemaan. 

Muutakin ohjelmaa on ollut kalenterissa. Kiitos ystävän, dobo on päässyt mukaan meidän kuvioihin ja uimassakin ollaan käyty. Evita sai lääkäriltä luvan aloittaa uimisen, josta se nautti täysin rinnoin. 


Carman työstetty kotiläksy:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti