tiistai 31. toukokuuta 2016

Kesää kohti

Viikonloppu vietettiin mukavasti Joensuussa. Nähtiin ystäviä, grillattiin mahat täyteen ja kisattiin. Tänä vuonna ollaan kisattu melko vähän ja nämä olivat viimeiset ennen kesän arvokisoja. Nyt on tarkoitus treenata enää muutamat treenit.

Kisapäivän tavoitteena oli harjoitella hyppyratoja, joten tämän vuoksi starttasimme yhdellä agilityradalla sekä kahdella hyppyradalla. Agilityradan valtasi kaaos, jossa esimerkiksi keppien takaaleikkaus ei toiminut. Radalla oli kuitenkin hyvät kontaktit. Ensimmäiseltä hyppyradalta tuli nollavoitto, toisella Carma hyppäsi yhden hypyn todella tiukasti ja koiran puoleinen siiveke kaatui. Hyppyradoilta jäi hyvä mieli ja tekemisen meininki pienistä rytmitysvirheistä huolimatta.

Carman voitto:


Kisakuvat on ottanut Roosa Tykkyläinen:Ivan toinen viikko kotona on myös takana. Iva tykkää uusista paikoista ja on päässyt harjoittelemaan mm. pitkää automatkaa, leikkimistä meluisemmissa paikoissa sekä yökyläilyä. Erilaisista alustoista eniten ihmetystä tuotti ensimmäisellä kerralla keikkuva tasapainolauta ja äänistä linkousrumpu. 

Mitä uutta?
20. Hissiajelut kahdella erilaisella hissillä
21. Tutustuminen liikkuvaan traktoriin sekä rekkaan
22. Ensimmäinen pitkä automatka
23. Ensimmäiset kisat
24. Ensimmäinen yökyläily
25. Harjoiteltu leikkimistä häiriössä: koirien haukkuminen, liikkuvat asiat
26. Keskustakävely

-Tutustuttu uusiin alustoihin:
27. Tekonurmi
28. Tasapainotyyny
29. Tasapainolauta
30. Muovinen alusta
31. Styroksinen koroke
32. Kaksi erilaista siltaa: alla soliseva vesi sekä maantie

-Uusia ääniä
33. Rakennustyömaa
34. Linkousrumpu
35. Rämisevät purkit

Iva 9 viikkoa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti