maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kevään ensimmäiset ulkokisat sekä synttärikemut

Kesä on tulossa. Ja kovaa. Eilen kisattiin vuoden ensimmäiset ulkokisat Mikkelissä, aurinko paahtoi ja tuli kuuma pelkässä juoksupaidassa. Tuntui  oudolta juosta kivituhkalla, kun on koko talven kisannut ainoastaan tekonurmella.

Kisattiin kovassa sakissa, kärki menee lujaa. Tuloksina 0/5. , hyl. sekä 0/2. Kaikkemme annettiin ja niin lujaa juostiin kun vain tällä hetkellä pystyttiin. Kalenteri rupeaa voittamaan ja vihdoin on aikaa treenata kunnolla omaakin juoksunopeutta. :) Kuitenkin tällä kertaa sain positiivista palautetta omasta juoksemisesta myös kisatilanteessa. Tuntui hyvälle.

Hyppyrata:


Hyppyradat ovat meille vaikeita. Nyt on kuitenkin hetken tuntunut, että jonkinlainen rytmitys rupeaa löytymään. Agilityradoilla maltoin eilen ja vaadin kontaktit kunnolla, olen tänä vuonna sortunut vapauttelemaan kontakteilla turhan nopeasti. Sen huomaa heti ajoista, mutta ei pidä kiirehtiä. Maltti on valttia. :)

Vuoden aikana olemme kisanneet kahdet kisat/kuukausi. Kisakalenteri noudattelee samaa tahtia ennen arvokisoja; Kahdet kisat toukokuussa, yhdet kesäkuussa. Kesä on ihan kohta täällä!

Arjen lisäksi meillä on myös vähän juhlaa. Meillä vietettiin tuplasynttäreitä, sillä Evita täytti 15.4 kokonaiset 7 vuotta ja Carma täyttää 3 vuotta 27.4. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, siksi tuplasynttärit ja lahjat jaettiin yhdellä kertaa:

Carmalle upouudet tamineet juoksulenkeille. Hieman kuitenkin huijaan, hihna lojui valmiiksi käyttämättömänä varaston nurkassa:Ja lapselle uusi lelu. Evi peukuttaa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti