torstai 8. tammikuuta 2015

Kiitävä nelikiloinen

Otsikko hämää. Eihän tuo kirppu ole edes niin "painava". :)

Joulukuun lopussa ja tammikuussa ollaan treenattu Evitan kanssa. Pieni 28cm on maha jalkoja -ja intoa täynnä. Muutama epäuskoinen ilme kotona vilahti, kun joulukuussa pakattiin ensimmäisen kerran pitkästä aikaa treenireppu ja suunnattiin Evitan kanssa hallille kahdestaan. Meillä on ollut niin uskomattoman kivaa! :) Keväällä ja kesällä toivottavasti päästäisiin taas starttaamaan muutama startti yhdessä. :)

Ihana pieni Evi:


Carman kanssa ollaan lenkkeilty pitkiä lenkkejä irti ja Carma on ollut mukana kevyillä hölkkälenkeillä. Ollaan nautittu ystävien seurasta, leikitty koirakavereiden kanssa sekä opeteltu uusia temppuja. Viimeisen osteopatiakerran jälkeen olemme tauon aikana käyneet kerran fysioterapiassa ja tauko näkyy. Carman rintarangasta ei löytynyt jumeja lainkaan, kuten yleensä treeni -ja kisakausina. Pitkien selkälihaksien alueelta löytyi kuitenkin hieman kireyttä.


1,5kk Mikkelissä meni hurjan nopeasti ja kohta on aika palata takaisin Joensuuhun. Koulutushommiin pääsen itse palaamaan tiistaina, mutta Carman kanssa pidetään taukoa vielä ainakin reilun viikon verran. :) Pieniä juttuja ollaan kalenteriinkin jo suunniteltu, mutta katsotaan mitä kaikkea päästään tekemään.

Toivotaan, että tämä vuosi tietäisi meille ja kaikille teille ihania hetkiä yhdessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti