keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

4. TopTeam-leiri

Huh. 4. ja samalla viimeinen TopTeam-leiri Turussa on nyt takana.

Kun tulimme alkusyksystä valituiksi mukaan tälle kaudelle, en tiennyt ollenkaan mihin hyppäämme mukaan. TT opetti meille ihan käsittämättömän paljon ja järkeä tuli lisää monen moneen asiaan. Kauden aikana minulle syntyi paljon vahvempi käsitys siitä, millaisia me olemme Carman kanssa yhdessä. Ja mikä parasta, saimme tutustua hienoihin ihmisiin ja kuulua porukkaan, sekä treenata osaavien ja hienojen koirakoiden kanssa. Iso nippu hienoja muistoja. Olo on onnellinen ja kiitollinen, mutta samalla todella haikea. Viimeiset hetket hallilla oli jo vähän itkuiset ja vaikka olenkin joskus ehkä vähän itkupilli, olo tuli yllätyksenä.

"Toivottavasti tavaan vielä jatkossakin ja et tää ei lopu tähän. Tapahtuipa mitä tahansa, että teillä on tsemppiä nousta ylös ja katsoa eteenpäin." 

Viikonlopun leiri oli hieman erilainen. Teemana oli kisavireen ja luottamuksen löytäminen. Treenin lisäksi meillä oli 6 kisarataa, joista onnistuimme tekemään Carman kanssa 4 nollaa. Meidän tekemisessä oli paljon positiivista ja tuntui, että voin luottaa meidän yhteiseen tekemiseen. Saatiin leiriltä taas iso nippu kotiläksyjä, joita pitää vielä kevään aikana työstää - Ja myös tulevaisuudessa!

Meidän hetkiä leiriltä:
(Erityiskiitos kameraan tallentuneesta materiaalista meidän ihanalle ystävälle ja maailman parhaalle ketylle, Anniinalle. Ihanaa, kun sai jakaa fiilikset yhdessä.)


Sisarukset Turun leirillä:

Ihanat kutoset! :


3 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella kuinka kivaa on ollut jos ryhmässä on hyvä yhteishenki ja tsemppimeininki. Se on korvaamatonta ja tekee harrastamisesta ihan mielettömän kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, olet ihan oikeassa! Yhteiset hetket kavereiden kanssa ovat ihan korvaamattomia. :)

   Poista
 2. http://chocochilinchillailua.blogspot.fi/2015/04/mystinen-paketti-osa-1.html täällä on arvonta käy osallisuu!

  VastaaPoista