sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Puomille itsenäisyyttä

Taas yksi aivan ihana viikonloppu takana. Perjantaina treenattiin, käytiin pitkällä hölkkälenkillä ja ilta kului hyvin ohjelmien parissa. Lauantaina shoppailtiin, keilattiin ja tehtiin intervalleja. Sunnuntai on kulunut ihan vain löhöillen, sisältäen yhden pienen ja kevyen hölkkälenkin ilman koiria. :)

Viikolla vahvistettiin puomille irtoamista:


Namikupilla onnistumiset ovat olleet 100%, joten nyt pikkuhiljaa ruvetaan häivyttämään sitä pois. Kun tehdään satunnaisesti toistoja ilman namikuppia, on apuohjaaja ollut palkkaamassa Carmaa oikeasta asennosta. Nyt ohjaajat ovat olleet todella tiiviisti kiinni puomissa, mutta pikkuhiljaa myös tätä matkaa on tarkoitus ruveta kasvattamaan.

Me tarvitaan näitä toistoja usein, koska aihe on meille niin haastava. En kuitenkaan halua rasittaa koiraa jauhamalla jatkuvasti kokonaista puomia, joten vaikeimpia etäisyyksiä on tarkoitus treenata ensin pelkällä alastulopalikalla ja naksulla. Ratatreeneissä tehdään helpompia irtoamisia ja käytetään apuna namikuppia/apuohjaajaa. Katsotaan miten projekti lähtee etenemään! :) Ja iso kiitos kavereille kaikesta avusta tässäkin asiassa. Olette ihania.

Lopuksi vielä loistavia Annamari Sundgrenin ottamia kuvia Laukaan kisoista:


Ja viikonlopun muita tunnelmia:

Carma ja nököhampaat
Lauran täyskaato tulossaEi kommentteja:

Lähetä kommentti