sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Maailman kivoin kisakaveri

Tänään tuli tasan vuosi siitä, kun starttasimme Carman kanssa ensimmäist agilitystarttimme Vantaan Ojangossa 10.11.2012. :) Tuloksena oli ensimmäiseltä radalta nollavoitto + LUVA ja toiselta radalta hylky.

Tänään, kuukauden kisatauon jälkeen, starttasimme Kuopion Hukka-Hallissa kolme starttia. Osallistujamäärä oli näissä kisoissa runsas, isoin minun ja Carman tähänastisista kisoista. Taso oli myös todella kova, mineissä oli todella paljon nopeita ja taitavia koirakoita, joita oli ilo katsella. Carman kanssa oli mahtavaa juosta ja sain nauttia kyllä jokaisesta hetkestä. Se työskentelee niin keskittyneesti ja tarkasti, haluten aina miellyttää parhaalla mahdollisella tavalla. Minun ihana pieni Carma. Todella paljon on vielä tehtävää ihan kaikessa, mutta kiva vain, että on projekteja pyörimässä.

Tuloksena meille tuli hyl - 0/2. (0.8sek erolla voittajaan) - hyl. Hylkyradat tuntuivat hyviltä, mutta molemmissa Carma juoksi yhden hypyn ohi, kiirehtien minun perään. Tässä edelleen näkyi se, miten kovasti Carma on vielä minun liikkeessä kiinni, mutta edistystäkin jo näkyi. Suorilla Carma ei kysellyt ollenkaan ja eteni itsenäisesti, sekä kokonaisuudessaan oli positiivista, että Carma ei vilkuillut minua niin paljoa. Omaan tavoitteeseeni pääsin mielestäni kerrankin melko hyvin, kun juoksin varmistelematta. Juoksua täytyy kuitenkin koko ajan treenata ja ylläpitää, että joku päivä juoksu voisi olla vielä räjähtävämpää. Toiselle agiradalle otin myös pitkästä aikaan tavoitteeksi nopeat vapautuskontaktit ja nekin sujuivat hyvin. :) Seuraavissa kisoissa täytyy taas muistaa muistutella niitä, ettei käy kuten kesällä. Ja ainiin, yksikään rima ei tullut alas. Hyvä Carma! :)

Ja iso kiitos Anniinalle ja Adyalle ihan parhaasta matkaseurasta ja onnea ihan älyttömän hienoista radoista sekä sertistä! :) Ja omat koulutettavatkin vetivät niin hyvin, että ylpeä voi vain olla. Marista ja Pyrystä leivottiin hyppyvalioita sekä Heidi ja Elsa vetivät hienon nollan makseissa sijoittuen 2/31. Ja tämähän tietää siis sitä, että tiistaina treeneissä  meillä on jälleen karkkipäivä!

Nollarata, sija 2:


Agilityradan hylky:


Seuraavat kisat meillä todennäköisesti ovat ACE:lla Kuopiossa 8.12, jotka ovat myös tämän vuoden viimeiset kisamme. Sen jälkeen hiljennytään muutenkin ainakin kuukauden totaalitauolle myös treeneistä ja aloitetaan seuraava vuosi uudella sykkeellä uusin ideoin. :)

Mitä vuodessa ehti tapahtua kisarintamalla?

- Seitsemän starttia 1. luokassa
- Seitsemän starttia 2. luokassa
- Carma sai ensimmäisen sertinsä toisissa 3-luokan kisoissa, jolloin valiokello pyörähti käyntiin
- Tällä hetkellä A-sert x 2, yksi H-sert
- Carma sai arvokisanollat kasaan elokuussa
- Yhteensä 20 nollatulosta vuoden aikana
- Yhteensä 14 nollatulosta 3-luokasta, joista:
- 4 voittoa, 2 sija x 3, 3 sija x 2

Kiitos kuuluu Carmalle unohtumattomasta vuodesta, jonka kanssa olen taas päässyt tutustumaan kisaamisen maailmaan. :) Vuoteen on mahtunut niin paljon hyvää, vanhojen kisakavereiden näkemistä ja uusiin tutustumista.... Toivon niin paljon, että pysytään molemmat tulevaisuudessa pitkään terveinä ja saadaan nauttia tästä kaikesta vielä pitkään.

2 kommenttia:

  1. Onnea nollasta! Upeita nopeita ratoja. Olette kehittyneet tosi paljon; muistaakseni kesällä puhuin siitä, miten nuoren koiran kehittyminen ottaa aikansa. ;) Tsemppiä tulevaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esa noista sanoista! Hih, muistan kyllä nuo sanat! Nähdään!

    VastaaPoista