perjantai 8. marraskuuta 2013

Kahden viikon tauon jälkeen

..... Vihdoinkin treenaamassa! :)

Osteopaatin jälkeen ei luonnollisesti treenattu hetkeen eikä muutenkaan kiireiden takia treenaaminen ole ollut ensimmäisenä mielessä. Viime viikonloppuna olisi ollut ensimmäiset mahdollisuudet käydä Mikkelissä hallilla, mutta keskityttiin mielummin koko aika ystäviin ja perheeseen.

Tänä maanantaina päästiin sitten Katjan ryhmätreeneihin. :) Omalta osalta fiilis ei valitettavasti ollut paras mahdollinen. Kävimme kaverin kanssa ennen treenejä tunnin mittaisella reippaalla juoksulenkillä, jossa mun polvi taas kipeytyi pahasti. Lenkin jälkeen en päässyt portaita kunnolla ylös tai alas enkä treeneissä pystynyt enää edes kunnolla hölkkäämään, mutta silti hölmönä halusin osallistua. Harmitti niin paljon, radalla olisi ollut meille paljon kivoja juttuja.

Nyt polvi on taas parempi. Vielä tiistaina siihen koski paljon kun yritettiin käydä uimassa eikä potkuista tullut mitään. Tänään treeneissä tuntuma oli taas aivan erilainen :) Treenattiin Anniinan ja Adyan kanssa leijeröintiä ja putken "pimeää kulmaa". Mikä positiivista, tänään leijeröintien onnistumisprosentti oli täysi sata.

Sunnuntaina kisataan pitkästä aikaa Kuopiossa. Tavoitteeksi otetaan ainoastaan ehjien ratojen tekeminen, oli tulos mikä tahansa. Tahdon, että jokaisella radalla pystyisin edes jollakin pätkällä viemään Carmaa epäröimättä ja rohkeasti.  Parin viikon tauon jälkeen tuntuu, että tuntuma on hieman hukassa ja oma rytmitys aivan pielessä. Mutta hyvillä fiiliksillä lähdetään joka tapauksessa matkaan.

Lyhyt video tämän päivän treeneistä:


Tunnelmia viime lauantain Hurtsin keikalta Helsingistä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti