maanantai 1. heinäkuuta 2013

Helsingissä

Viikko sitten keskiviikkona kisattiin Helsingissä Purina areenalla. Matkaan lähdettiin heti iltapäivällä ja kotona oltiin perillä vasta 02:00. Päivä oli pitkä, mutta meillä oli silti todella kiva reissu. :) Oli myös kiva päästä juoksemaan uudenlaisella pohjalla, purinan geopad pohjalla millä ei olla ikinä aikaisemmin menty. Kiitos matkaseuralaisille Liinalle ja Jasminille!

Tavoitteeksi asetin jälleen keppien aloitukset ja rohkean, varmistelemattoman etenemisen radalla. Tavoitteeseen päästiin mielestäni aika hyvin, paitsi mun pitäisi edelleen pystyä viemään "aggressiivisemmin", samalla tavalla kuin treeneissä. :) Nyt viimeisissä kisoissa radan alkuosat ovat olleet todella hyviä, mutta omat jalat hiipuvat loppua kohden. Mutta tämä varmasti kehittyy ehkä ajan myötä, kunhan ollaan saatu enemmän startteja alle ja kokemusta tulee molemmille ( ja minulle myös kuntoa) :) . Keppien aloituksiin olin todella tyytyväinen ja muutenkin oli kivan letkeä fiilis mennä. :)

Radat olivat mukavan haastavia, toiselta tulokseksi nolla sijalla 6/43 ja toiselta radalta hylky aivan radan loppumetreillä. Hyvä fiilis, tästä jatketaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti