torstai 25. heinäkuuta 2013

Teemana takaaleikkaukset

Eilen käytiin Tarjan kanssa treenaamassa jyrkkiä takaaleikkauksia kepeillä ja loppusuoralla. Saatiin treeneistä napakat ja opettavaiset, jäi kyllä todella hyvä mieli. Kiitos Tarjalle taas kaikesta! Parit virheet saatiin tehtyä kepeillä, mutta Carma korjasi ne hyvin ja oli muutenkin kamalan pätevä.

Tässä video:


Edellisellä viikolla treenattiin teemalla välistävedot ja ne eivät kyllä näyttäneet yhtä vihreää valoa. Oma ajoitus oli ihan pielessä ja ohjaus aivan kamalaa. :D Lopuksi homma jo nauratti, niin pieleen meni. Näitä on tullut treenattua kyllä aivan liian vähän, enemmän ollaan keskitytty vaikeampiin ohjauskuvioihin ja ihan perusjutut ovat päässeet unohtumaan. Asialle kyllä täytyy tehdä jotain ja nimenomaan minun täytyy opetella rytmittämään ja ohjaamaan. Ihan muutamalla esteellä. :)

Päivät ovat aika hektisiä, mutta ollaan koko porukan kanssa yritetty keskittyä pitkiin lenkkeihin ja pihaleikkeihin, sekä Carma on päässyt useammin mukaan juoksulenkeille. Viime lauantaina Carma pääsi taas Tiinan käsittelyyn ja oli ilahduttavaa kuulla miten hyvin lihaksisto on kehittynyt. :) Lihasjumeja oli selässä ja hartioiden alueella, mutta nekin saatiin hyvin hoidettua.

Kuva Veera Rahikainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti