maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kivoin kisaviikonloppu

 Nyt on "kotikisat" vedetty ja viikonlopun jälkeen olo on kyllä väsynyt, mutta fiilis on mitä parhain. :) Super hauska viikonloppu takana hyvässä seurassa ja säätkin suosi. Aurinko paahtoi koko viikonlopun kirkkaalta taivaalta ja nyt on nassu taas asteen verran punaisempi. :) Lauantaina Carma starttasi hyppyradan sekä agilityradan ja Evita vuoden tauon jälkeen hyppyradan. Sunnuntaina olin 6 tuntia kuuluttajana ennen omia ratoja, jolloin Carma starttasi kaksi agilityrataa.

Carmalle viikonlopulta 0 sijalla 3, hylky, 10vp ja nopea nollavoitto + sert-A. Evitan kanssa tehtiin hyvällä fiiliksellä hylky, kun oma ohjaus jäi vaillinaiseksi ja Evi pääsi menemään yhden hypyn ohi.  Oli ihan mahtavaa päästä vetämään radat, kun oli niin paljon treenikavereita sekä Riku ja vanhemmat meitä kannustamassa. :)  Radat olivat todella kivoja koko viikonlopun ajan, jouhevia mutta samalla meille myös kinkkisiä. Paljon jäi taas pohdittavaa jälkikäteen. :)

Carman radoista sen verran, että tatsi löytyi jo ihan hyvin. Mitkään radat eivät kyllä olleet täysin puhtaita ja nollaradoillakin oli omassa sijoittumisessa vähän hölmöjä ratkaisuja. Hylkyradalla Carma kääntyi putkelta pois ja sujahti lopussa väärälle esteelle. Omaan ohjaamiseen täytyy myös löytää tietty rauhallisuus, sillä sunnuntain ensimmäisellä radalla tuli kaksi rimaa alas takaakierroissa. Mutta Carma oli kyllä koko ajan hyvin kartalla. :)

Carman hyppyrata, nolla sijalla 3.


Carman nollavoitto 2.5 sekunin erolla kakkoseen + sert-A

Kirsikkana kakun päälle, Evitan hyppyrata. :) 2 kommenttia: