sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Leijeröintitreenit

Viikonloppuna treenattiin kahdet treenit Anniinan ja Adyan kanssa. :) Treenattiin ikuisuusprojektin parissa, tällä kertaa teemalla leijeröinnit. Anniina palkkasi Carman jokaisella toistolla, näin Carman ei tarvitse etsiä palkkaa mun kädestä. Runsaalla etupalkalla saadaan toivottavasti Carman fokus paremmin eteen ja estehakuisuutta lisättyä.

Perjantaina treenattiin maanantain treeneissä mahdottomaksi osoittautunut hyppy-putki kuvio. Ensimmäisellä kierroksella tehtiin helpotettua versiota, jotta saataisiin mahdollisimman monta onnistumista. Toisella kierroksella vaikeutettiin hieman, kun vedettiin hyppy kauemmaksi putkesta ja lisättiin suoralle toinen hyppy. Mikä parasta, kaikki toistot olivat puhtaita. :) Yhden kerran Carma tiputti riman etutassuilla.

Eilen tehtiin puomileijeröintejä, joita ollaan tehty kyllä PALJON. Carma hakeutuu todella helposti hypyn ja puomin välistä mun luokse, joten tehtiin ihan pienissä pätkissä, runsaasti palkaten. Homma toimi ihan kivasti, mutta muutaman kerran Carma juoksi putken jälkeisen hypyn ohi. Avokulman kepit pisti hymyilyttämään, mutta itsenäistä sisäänmenoa pitää vahvistaa vielä paljon lisää. Kivat treenit kaikenkaikkiaan ja yhtään rimaakaan ei tullut alas. :)


Perjantaina tehtiin myös muutamat hyppytekniikkatreenit. Ohjaajan ollessa paikoillaan Carman sarjat ovat kaikki puhtaita. Oman liikkeen ja vedätyksen lisääntyessä Carman rytmi menee helposti sekaisin ja yksi rima tulee helposti alas tai Carma hyppää kaksi viimeistä hyppyä yhdellä loikalla. Hyppytekniikkatreenit havainnollisti hyvin meidän ydinongelman miksi rimoja putoilee niin useasti, joten tätä yritetään treenata mahdollisimman useasti. Sataprosenttisesti ja täysin sokeasti en usko tekniikkatreenien tuloksellisuuteen, mutta ainakin me kovasti yritetään saada Carma kestämään mun liikettä. :) Haluan kuitenkin uskoa, että nämä treenit ovat hyvä tuki kaikenlaisen muun irtoamistreenin kanssa.Mitä muuta meidän viikonloppuun kuului? Yksi pitkä juoksulenkki, herkuttelua ja peli-iltaa ystävien kanssa, juhlimista sekä lukemista tulevan viikon isoon tenttiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti