maanantai 28. lokakuuta 2013

Osteopaatin käsittelyssä

Sunnuntaina Carma pääsi ensimmäisen kerran ikinä osteopaatin käsittelyyn, kun Jerry Ketola oli lennätetty viikonlopuksi Helsingistä Joensuuhun. Aikaisemmin Carmaa on hoidettu ainoastaan fysioterapialla, mutta jo ensimmäisen kerran jälkeen suosittelen osteopatiaa lämpimästi kaikille. Opiskelijakukkarolle käsittely oli todella hintava, mutta ehdottomasti kaiken sen arvoinen.

Jerry käsitteli Carmaa todella kauniisti ja osaavasti, selitti tarkkaan kaiken mitä teki ja mistä mahdollisesti jumit johtuvat. Carman rintakehä, lavat ja etenkin rintaranka olivat todella jumissa, mutta ne avautuivat loppua kohden hyvin. Takapää ja lihaksisto olivat muutenkin ovat hyvällä mallillaan. :) Carma oli kuitenkin sen verran jumissa etupäästä, että osteopaatin käsittelyä tullaan jatkamaan mahdollisuuksien mukaan. Itä-Suomessa mahdollisuudet ovat valitettavasti nollassa, joten Jerry sanoi, että fysioterapiakäynnit ovat riittäviä ja alkuvuodesta mennään Jerryn käsittelyyn uudelleen. Kaikin puolin, olin hoitoon kyllä todella tyytyväinen, Carmasta puhumattakaan. :) Kuullostaa hölmölle, mutta eron huomaa koirassa välittömästi.



Treeneistä ollaan pidetty nyt viikon verran taukoa ja aikaisintaan mennään treenaamaan viikonloppuna kevyet treenit. Ensimmäinen osteopaatin käsittely on koiralle varmasti todella rankka, joten lepopäiviä me pidetään yhteensä viisi eikä tehdä rentoja metsälenkkejä ihmeellisempiä asioita. Katsotaan muutenkin fiiliksen mukaan mennäänkö treenaamaan edes viikonloppuna. :) 

Tässä kuitenkin julkaisematon video viikon takaisista ryhmätreeneistä:

 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti