tiistai 1. lokakuuta 2013

Talvikauden ensimmäiset treenit

Eilen oli ekat treenit meidän talvikauden treeniryhmässä ja täällä ollaan iso hymy naamalla. Ihanat treenikaverit ja kaksi hyvää kouluttajaa, Katja Ojansivu sekä Heidi Hirvesoja-Korkee. Oltaisiinko muuta voitu toivoa?

Heidi koulutti eilen ja vähän nauratti ratapiirrustusta katsoessa. Heidi oli saanut hyvin kiteytettyä niitä asioita mitä on pitänyt treenata ja vahvistaa, mutta ne ovat aina jääneet jonkin muun varjoon. Puomin leijeröintiä, lähetystä putkiin sekä putki-kontakti erotteluja. Omasta ohjauksesta sen verran, että liikkuminen oli nyt huomattavasti parempaa kuin parilla viimeisellä kerralla, mutta valssit valuivat pahasti sekä videolta katsottuna niistosokkarissakin otin turhia lisäaskeleita.

Heidi Hirvesoja-KorkeeVaikeimmiksi kohdiksi meille kuitenkin lopulta osoittautui puomille lähetys sekä kääntyminen okserilta (8-9). Aluksi en linjannut puomille ollenkaan, eikä Carma osannut hakea sitä yhtään. Saatiin se lopulta kuitenkin toimimaan, mutta edelleen siitä jäi vähän epävarma fiilis. Kuvittelin, että erottelut on meillä ihan hyvin hanskassa, mutta kyllä se putki siellä puomin alla kovasti houkutteli. Okserille koitettiin paria variaatiota, persjättöä sekä liikkuvaa valssia. Valssilla Carman linja oli persjättöä huomattavasti parempi, mutta oma liike tuntui töksähtelevämmältä.  Persjätöt ovat olleet mulle aina todella haasteellinen ohjauskuvio, vaikka järjellä ajateltuna siinä ei ole mitään ihmeellistä. Omaa ajoitusta ja linjoja pitäisi saada paljon paremmiksi, sekä tietysti niitä toistoja olisi tehtävä paljon enemmän.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. :) Ensimmäinen treenikerta eksyi myös kameralle:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti