keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Juokse kuin hullu

Tämä viikko me vietetään kokonaan Mikkelissä, aivan ihanaa. :) Carma ja Evita olivat edellisen viikonlopun Mikkelissä, kun itse reissasin Helsinki-Tampere-Joesuu akselilla ja vietin muutaman päivän ilman koiria. Reissu oli todella tapahtumarikas ja kiva, mutta jo muutamassa päivässä ehti tulla todella kova ikävä.

Tälle viikolle on ohjelmaa paljon, ei paljon tarvitse pysähdellä miettimään mitä tekisi. Urheilua, ystävien näkemistä, treenit ja loppuviikon sijaisuus koululla. Ihanaa, kun kerrankin on viikko, että omista koulujutuista saa edes hieman levähtää. :) Ja ainiin, sunnuntaina avaamme myös kisakauden. Niin kivaa!

Tänään treenttiin 1,5 tauon jälkeen. Carma kävi kuumana. Todella kuumana. En tiedä vaikuttiko 1,5 "tauko" asiaan, mutta pariin otteeseen Carman hampaat erehtyivät räsystä, veti kuin hullu ja huuti. 

Teemana toimi:
- Vinohypyille persjätöt
- Liikkellelähdöt pakkovalssista

Persjätöt toimivat hyvin, kunhan itse luotan ja uskallan. Uskallusta tarvitaan kuitenkin paljon lisää, molempiin ohjauksiin. Suunnittelin treenin, missä ei ole aikaa jäädä seisoskelemaan vaan on pakko juosta.  Ja minähän juoksin, niin lujaa kuin pääsin. Aikaa ei ollut varmistella, ei todellakaan. Ensimmäisellä toistolla myöhästyin. Loput toistot tuntuivat hyviltä, juoksin kuin hullu. Ja rasti seinään; kerkesin! Ehkä sitkeä yrittäminen juoksulenkeillä tuottaa tulosta. Juuri tämän temmon tahdon löytää kisoissa ja tämän tavoitteen yritämme saavuttaa tämän vuoden starteista. Tulostavoitteet täytyy unohtaa - oli se sitten hylky tai nolla, draivin on löydyttävä ohjaajan jaloista. :) Pakkovalssia tulee muistaa treenata säännöllisesti, ihan muutamalla esteellä ja runsaalla palkalla. Itseni on opittava lähtemään merkkauksesta rohkeammin liikkeelle ja Carman kestettävä minun liikettä.



Mustat numerot:
- Este nro 2; pakkovalssi
- Este nro 4; persjättö

Punaiset numerot;
- Este nro 2; pakkovalssi
- Esteet nro 4 ja 5; persjättö

Kuuraparta


2 kommenttia:

  1. Hui, kylläpä Carma pinkoi, hienoa menoa! Ja siinä, mitä aiemmin kirjoitit treenimotivaatiosta, oli hyviä pointteja. En muistanut silloin kommentoida… Onnea ja taitoa kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Esa, iso kiitos. :) Hyvä, että joistakin kirjoituksista on jotain iloa muillekkin. Lämmittää mieltä. :)

    VastaaPoista