maanantai 24. helmikuuta 2014

Kisakauden avaus

Eilen päästiin vihdoin päättämään melkein 3kk kestänyt kisatauko Kuopiossa, Minna Väyrysen radoilla. Juostiin kolme rataa tuloksin; 5vp (kielto viimeiseltä esteeltä) ja tuplanollat sijoin 2. ja 2.  Hyppyradalta saimme toisen ja samalla viimeisen mahdollisen hyppysertimme. Nyt jäädään odottelemaan lokakuuta, jolloin voimme aikaisintaam ottaa kolmannen puuttuvan sertimme vastaan.

Kisaamattomuus näkyi ja mua jännitti ihan älyttömän paljon. Paljon enemmän kuin aikaisemmin. Fiilis mennä oli kuitenkin ihan huikea ja nautin meidän tekemisestä äärettömän paljon. Tuntui, että homma toimi ja teimme töitä yhdessä. En olisi voinut enempää toivoa. Ja tulokset. No, ne menivät ihan yli odotusten. Hupun hallin pohja on sopinut meille aina ihan todella hyvin ja olen aina tykännyt juosta kyseisellä alustalla, mutta nyt videoltakin näkee miten Carma kaksi kertaa liukastui radalla. :( Onneksi ensi sunnuntaina päästään osteopaatin käsittelyyn tsekkaamaan ja varmistamaan, ettei tullut kovia osumia. :)

Omasta ohjaamisesta ja liikkumisesta jäi kerrankin positiivinen fiilis. Ensimmäinen rata vedettiin niin kovaa kuin jaloista lähti, kahdella seuraavalla liike ei ollut ihan niin räjähtävää. Rasti seinään, en kuitenkaan sortunut kamalaan varmisteluun ja sain pari persjättöäkin tehtyä! Etenkin hyppyradalla persjättö oli kovin myöhässä, mutta pieni muutos on tapahtunut viime vuoden viimeisimpiin startteihin. Nyt uskalsin lähteä rohkeasti yrittämään ja survoin ohjauksen vaikka väkisin, aikaisemmin luovutin, jos tajusin etten ehdi. Monta muutakin persjättöpaikkaa olisi radoilta löytynyt, joilla olisin saanut omat ohjaukset vielä nopeammiksi. (esim B-radalla hypyn ja A:n väliin..)

Kuopion kisaradat:


Kiitos kaikille kisakavereille ihanasta päivästä. :) Oli niin hienoa päästä taas kisaamaan! Ja etenkin maailman parhaille kannustusjoukoulle; Rikulle, Roosalle ja Veksille. Saan siitä niin paljon lisää voimaa vetää, kun kaverit ovat tulleet paikalle katsomaan. :)

Tulevana lauantaina lähdetään Marin & Pyryn kanssa kisaamaan Jyväskylään. Tavoitteena on sielläkin oma, varmistelematon ohjaus ja hallitut kontaktit. Nyt vapautin aika äärirajoilla, joten tulevana lauantaina on aika vähän muistutella ja rauhoittaa tilannetta. Myös sivuetäisyyttä kepeillä pitäisi rohkeasti lähteä testaamaan kisatilanteessa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa vuotta.
Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti