maanantai 17. maaliskuuta 2014

Asentoa vahvistamassa

Puomin alastulopalikan kanssa ollaan leikitty ahkerasti. Treeniä ollaan tehty nyt 3 viikkoa ja Carma tarjoaa asentoa itse aktiivisesti. Vielä kuukausi sitten Carma vain tuijotti minulla hölmönä, jos olin itse liikkumatta ja sanoin käskyn "koske". Jos Carma vahingossa eksyi käskystä puomille, ollessani itse kaukana ja liikkumatta, asento oli vähintäänki huvittavan näköinen.

Kolme kertaa ollaan tehty treeniä hallilla ja olo on melko toiveikas. Jos poikittamista ilmenee, yleensä Carma itse korjaa asennon uudestaan eteen. Kotona imu alastulolle on kuitenkin vielä paljon vahvempi verrattuna hallitreeniin. En voi kun toivoa, että tämä siirtyy myös kokonaiselle puomille aikanaan. Aika näyttää.

Video toistoista, kolme treenikertaa hallilla:


Millainen meidän edesmennyt viikko ja viikonloppu oli?

Juoksemassa ollaan käynyt neljä kertaa, noin tunnin mittaisia reippaita lenkkejä. Perjantaina ja lauantaina meillä oli koulua, samoiltiin metsässä ja erämajalla, tutkittiin eläinten jälkiä ja kasveja. Kyllä mieli lepäsi. Opettajan ehdotuksesta myös Carma pääsi reissuun lauantaiksi. Nyt täytyy taas aloittaa luku-urakka, joka kestää koko huhtikuun. Kalenteri on tenttejä täynä, eikä todellakaan helppoja sellaisia. Vielä kun jaksaa painaa 7 viikkoa, sitten alkaa meidän kesäloma! Ja on huhtikuulle toivottavasti tulossa pieni kevennyskin..... :)










2 kommenttia:

  1. Tästä intoutuneena kävin eilen vahvistamassa Deanin ja Unnan kanssa puomin alastuloa pikaisesti ennen treenien vetoa :-) Unna alkaa hahmottamaan mitä siinä pitää tehdä, mutta vauhtia lisättävä rutkasti.. Ja Dean oli Dean :-D

    VastaaPoista
  2. Loistavaa! Eikö olekkin aika hyvä harjoitus? Aika hyvin havainnollistaa, miten koira on ymmärtänyt idean. :) tulee meillä aika tarpeeseen..

    VastaaPoista