keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Olen tässä, olet tässä

Hieno fiilis päästä osteopaattikäsittelyn jälkeen taas treenaamaan. Tälle viikolle oli kahdet treenit; Soilin ryhmätreenit ja kevyemmät tekniikkatreenit. Päässä olisi niin paljon ideoita, vaikea valita mitä sitä oikein tekisi. Tekniikkatreenit tulisi kuitenkin pitää lyhyinä ja tiiviinä.

Maanantaina ryhmätreenit. Kiva virtaviivainen rata, meille paljon vaikeita juttuja. Ihan tehtävissä ja silti antoi minulle paljon ajattelemisen aihetta.

Muutamia huomioita:
- Putkijarrun kertaus! Kuten Anniina ja Soili totesivat, Carma syöksyy putkista jäätävällä voimalla.
- Kepeille lähetys: Koiran puoleinen jalka ja käsi
- Lähetä koira kauempaa hypyille (keppien jälkeinen poispäinkäännös)
- Loppusuorat treenilistalle -> Kovassa vauhdissa Carmalla hankaluuksia löytää oikea hyppyrytmi okserille

Video maanantailta:


Eilen tehtiin tekniikat yhdeksän esteen pituisella pätkällä. Palkkailtiin paljon ja vahvistettiin yksittäisiä tekniikoita. Saatiin seuraksi ihana Iita ja samalla käytiin lenkkeilemässä. Oli ihan huisin kivaa, kiitos taas kaikesta!

Tämän päivän jutut:
- Leijeröinti
- Saksalaiset
- Pimeä putkikulma (edelleen imu saisi olla vahvempi, tulee helposti ohi)
- Back flap
- Loppusuoran ja "eteen"-käskyn vahvistaminen

Video on armoton, mutta ystävien lisäksi yksi arvokkaimmista treenikavereista. Video ei valehtele. Ne opettavat, karusti. Mutta silti se on yksi parhaimmista keksinnöistä ehdottomasti.



Carman kanssa tekeminen tuntuu jotenkin todella hienolta, jokaisesta hetkestä voi vain nauttia täysillä. Vaikka kaikki menisi pieleen, se ei haittaa. Tärkeintä on, että saadaan harrastaa yhdessä ja meillä on kivaa. Meillä todella on. Ja kaikki muu on plussaa. Evitan kanssa yhdessä tekeminen tuntui niin uniikille, että ajattelin etten enää koskaan saisi tuntea sitä tunnetta. Olin väärässä, onneksi. Tämä tuntuu oikealle. Ja se tuntuu hyvälle.

Ällön imelää. Olkoot.

Hyvää loppuviikkoa kaikille ja nauttikaa niistä yhteisistä hetkistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti