perjantai 21. maaliskuuta 2014

Hallintadraamaa

Maanantaina Utriaisen Heidi saapui ryhmäämme vierailevaksi kouluttajaksi. Aikaa meillä oli tällä kerralla vain 10min/koirakko, joten aloitettiin Carman kanssa radan keskiosista, asioista joita veikkasin meille vaikeimmiksi. Pikkupyörityksen sijaan valikoin meille siis keppityöskentelyn sekä leijeröinnit. Kerrassaan loistava ajoitus Heidiltä, keppejä meidän onkin pitänyt työstää jo pitkään! Ja no, onneksi valikoin juuri ne. Olisi pitänyt olla kamera ikuistamassa, mutta me oltiin kyllä yksi iso juokseva kaaos. Carma oli ihan täysin poissa hallinnan rajamailta. En kuitenkaan valita, meillä oli ihan sairaan kivaa ja ainakin Carma veti asenteella, koko sydämen kyllyydestä. Carma kylläkin meni ihan kaikkealle muualle kuin minne minä sitä ohjasin. On olemassa  suuri mahdollisuus, että ohjasin hyvin väärin, mutta tuskin ihan jokaista askelta kuitenkaan. :D

Kivat treenit kuitenkin! Herätti paljon ajatuksia ja mehän ei pienestä lannistuta. Treeneissä niitä virheitä kuuluukin tehdä, jotta tietää mitä treenata. :) Tehtiin myös "ratatreenin" lisäksi pikkupumilla alastuloa.

Treenatut asiat, jotka vaativat paljon vahvistamista:
Jyrkät takaaleikkauset kepeille
x Rajut taaksejättäytymiset. Carma osaa, itselle enemmän uskallusta
x Leijeröinnit. Tadaa. Kaveri, pitkästä aikaa.

Ratapiirrustus, Heidi Utriainen:



Tästä sisuuntuneena suuntasimme tänään aamutreeneihin Mikkelissä.

Teemana toimi samat asiat kuin maanantain treeneissä.

x Avokulmat kepeille
x Takaaleikkaukset kepeille ja taaksejättäytyminen
x Leijeröinti
x Pimeä putkikulma
x Puomin alastulopalikan vahvistus

Video tämän päivän treeneistä:



Treeneistä jäi ihan hyvä fiilis, joku viimeinen silaus kuitenkin uupui. Carma työskenteli kepeillä todella hienosti, eikä maanantain kestämättömyydestä tai vääristä sisäänmenoista ollut tietoakaan. Leijeröintejä täytyy taas ahkerasti muistutella, kerran Carma oikoi ja tuijotteli mua hullunkiilto silmissä hypyn sijaan. Tehtiin myös puomiprojektin ensimmäinen kokonainen puomi sivuttaisirtoamisella, joka näkyy videolta. Carma ei poikittanut lainkaan. Iso jes! :) Ei pidä kuitenkaan unohtaa, haasteelliset taaksejättäytymiset sekä sivuttaisirtoaminen vaativat vielä tottakai paljon työtä tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti