sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kisaamassa ja osteopaatilla

Eilen kisattiin Jyväskylässä kolmen startin verran. Kisareissussa vierähti yhteensä 14 tuntia, vaikka minit ja medit juoksivat radat peräkkäin. Ai, että onko Joensuusta pitkä matka muualle? Tämä ei onneksi haittaa meitä laisinkaan, päinvastoin. Kisareissut ovat ihan parasta antia, niitä parhaita muistoja. Matkaseurana toimi Mari & Pyry sekä Riikka & Kukkis. Oli niin kivaa, kiitti tytöt!

Tuomarina piti toimia Räsäsen Minna, mutta meidän radat tuomaroikin Sami Topra. Odotin kovasti Minnan haastavia ratoja. Samin rataprofiilit ovat kuitenkin virtaviivaisia, joissa nopean koiran alta on ehdittävä pois. Uskallettava liikkua ja lähetettävä koiraa. Ja sehän on juuri sitä mitä meidän pitää harjoitella, joten radat olivat meille oikein hyviä. Ja haastavia. 

Tulokset olivat meidän osalta 0/3. , hylky ja 5 vp. 

Moni kysyi minulta, että mikä fiilis radoista jäi. Olin oikein tyytyväinen. :) Nämä ovat isoja sanoja, mutta ensimmäistä kertaa homma tuntuu samalle kuin Evitan kanssa. Oma liikkuminen ei ollut todellakaan parasta ja hieman harmittaa, koska tuntui etten saanut vain jalkojani toimimaan enkä pystynyt antamaan itsestäni kaikkea. Uskalsin kuitenkin tehdä persjättöjä ja harjoitella kepeillä irtoamista, vaikka varmistelen niissä edelleen. Jostain se on kuitenkin aloitettava. :) Liukastuin itse keskimmäisellä radalla, Carma viimeisellä kuten videostakin näkee. Liukastelut harmittavat, etenkin Carman. Jyväskylän pohja on minusta aina ollut ja on edelleenkin hyvä sekä meille sopiva enkä ole kenenkään kuullut sanovan siitä mitään pahaa sanaa. En osaa sanoa mistä liukastelut olisivat voineet johtua. 

Nollarataa ei valitettavasti tullut videolle, mutta tässä vika rata:


Tänään oli lepopäivän vuoro, joka vietettiin osteopaatti Jerry Ketolan käsittelyssä. Olin varautunut, että Carma saattaa olla todella jumissa, koska edellisestä Sijlankin käsittelystä oli kulunut tarkoituksella hetki. Haluttiin tsekata mihin kuntoon Carma menee, kun treeni -ja kisakausi aloitetaan uudestaan talvitauon jälkeen. Saatiin oikein positiivisia uutisia; Carma oli todella hyvässä kunnossa. Rintarangassa ja rintakehässä oli kireyttä, mutta paljon paremmassa kunnossa kuin edellisillä kerroilla. Tämä oli niin hieno ja huojentava uutinen. :) 

Eilen vannoin, että tänään alkaa herkkulakko pääsiäiseen asti. No, ei alkanut. Mutta päivä se on ensi viikollakin. Kouluttajapalaverit ovat minulle vaarallisia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti